Затвор за Ханса из „Брава”

Тинејџерски часопис „Браво” у последњем броју учи девојчице како да задовоље момка, уз порнографске илустрације и сведочење једне Сање.

Bravo: Kako zadovoljiti momka

„Браво” је и раније делио савете о сексу за најмлађе, али је нова рубрика „Љубав и Секс”, истакнута већ на насловној страни, запрепастила својом вулгарношћу. Опис је порнографски детаљан: „врховима прстију клизим преко њега… ускоро је велики и потпуно чврст. Вау – нисам имала појма да је ово тако добар осећај”.

Кад одради посао, девојчица је сва срећна и поносна: „Привијам се уз њега, сва срећна. Поносна сам што сам пробала да га задовољим”.

Да би свака девојчица осетила исти понос, ту је и права школица за ручну стимулацију пениса, све са илустрацијама. У средини часописа су, као и увек, постери који ће красити зидове дечијих соба, не само тинејџера (13-19 година), већ и млађе деце.

Непотписани новинар је показао како замишља наше ћерке. Дозволиће нам да пробамо да замислимо њега. Он се зове Ханс и ради за немачку медијску корпорацију „Бауер“. Овај задригли педесетогодишњи перверзњак седи пред екраном у атлет-мајци, знојав, док у једном „прозору“ гледа дечију порнографију а у другом измишља „први пут” наше Сање.

У једном дечијем љубавном хиту, хор „Колибри“ је певао: „…а она неће, ех Тања, Тања, не квари снове ономе ко сања”. „Колибри“ је давно одлетео, сада је ту Ханс да препева песму и стропошта снове наше деце у порнографско блато.

Тања је била тако слатка што није хтела звезде за неба. Сања ће бити крива што неће пенис – „ех Сања Сања”.

Читава наша култура се може схватити као једна велика песма, она на коју је мислио Змај када је рекао: „Хај што Србин јоште живи – крај свих зала, песма га је одржала – њојзи хвала”.

Либерални Ханс ту песму препевава тако да све исправно постаје погрешно а све погрешно постаје исправно, све до самих темеља, до вредносне кичме. Прва Божија заповест о међуљудским односима (иначе пета по реду) открива основни троугао наше цивилизације – тата-мама-деца – и прописује однос поштовања детета према родитељима.

Либерали су све то изокренули наопачке, почев од главних учесника, преко њихових односа, до положаја у широј заједници. Део овог препевавања је и сексуализација деце. Ми мислимо да деца нису за секс, Ханс каже да јесу.

Либерали широм света укидају забрану инцеста, ублажавају осуду силовања, секса са малолетницима и педофилије, а деци отворено промовишу хомосексуализам и порнографију. Сигурни анални секс је део школског програма за десетогодишњаке у Чикагу. Истраживања оца сексуалне револуције, Алфреда Кинсија, обухватала су и силовања стотина деце, укључујући бебе.

Вековима су мама и тата били идеал срећног детињства. Ханс мисли супротно. Нацрт новог српског грађанског законика родитеље посматра као садисте чије батине су злостављање, чак и најмања ћушка. Са друге стране, либерална батина је из раја изашла, и кад вас њихови жбири буду пребијали да би вам отели децу, немојте заборавити да то раде из чистог хуманизма, као ономад кад су нас бомбардовали.

Почео је последњи културни рат који ће човечанство каквим га ми знамо водити. Наш проблем је што смо, за разлику од противника, бојажљиви у борби за свој начин живота.

Ханс мора знати да ћемо га, ако добијемо прилику, стрпати у затвор. Јер у нашем погледу на свет, њему је место у затвору, а не на излозима и школским клупама.

Са друге стране, морамо знати да ће нас Ханс, ако добије прилику, елиминисати. Томе нас учи и историја, и став либерала према неистомишљеницима, исти какав су нацисти имали према расним, а комунисти према класним непријатељима.

Кад читаво поколење пузи а децу васпитава за будућност на коленима, време је за борбу. Наше ћеркице ће учити да држе оловке, а не пенисе.

Андреј Фајгељ, „Затвор за Ханса из ‘Брава’”, Вечерње Новости, 12. фебруар 2015, стр. 18

11 коментара

 1. oooo,hajde da ostanemo zatucani srbi!!!!!!!!!!!!! ovo je put za pakao,bolje da ga ne pratimo!!!!! nije mi jasno gde su bre ti roditelji da malo kontrolisu svoju decu???? ej,bre??? deca su vam potencijalne prostitutke i to ne one sto izlaze nocu negde,vec primerna deca koja ce se ovim poslom baviti za dzeparac i krpice!!!!!! aman,ljudi?????

  Reply
 2. Kakve veze sad opet imaju HOMOSEKSUALCI sa pedesetogodišnjim HETEROSEKSUALCEM koji piše priručnik za seks za DEVOJČICE??

  Da niste uleteli sa tom ljigavom homofobijom gde joj mesto nije, Andreju, podržao bih tekst — jer pedofilija je bez ikakve sumnje za svaku osudu, ali OGROMNA VEĆINA PEDOFILA (preko 90%) SU HETEROSEKSUALCI. Ovako… jbg, ne mogu da vas podržim.

  Ne treba vam homofobija u program, imali biste sasvim dovoljno pristalica i bez koketiranja sa najgorim šljamom.

  Reply
  • Ако су 90% педофила хетеросексуалци, а знамо да су хомосексуалци 2% популације, то значи да су хомосексуалци 5 пута чешће педофили него хетеросексуалци. Ето откуда веза са хомосексуалношћу.

   Reply
  • Priča je povezana. pogledaj udžbenik za decu uzrast 10 godina u Norveškoj i nešto slično u Finskoj i videćeš isti rukopis a tamo pored ovih priča ima i sijaset drugih na temu, kako je nepristojno ljutiti se ako ti neki čika “ kaže da si sladak ili ti dirne guzu“ jer ne treba se ljutiti na one koji imaju pozitivne emocije za tebe. Da ne govorim o o stripu koji u istom udžbeniku propagira „druženje istopolnih“. A sve to je jedna agenda.

   Reply
 3. Агенда ЛГБТ покрета
  У свом глобалном наступу ЛГБТ активисти и снажна организација која стоји иза њих кренула је на марш ка остварењу 5 темељних циљева. И верујте то није парадни марш поноса. У осталом да видимо у чему се састоји њихов циљ и који су кораци ка његовом остварењу.
  Право на толеранцију
  Када наведу ширу популацију на висок ниво толерантности према хомосексуализму… а толерантност је „право да буду остављени на миру“.
  Следи..
  Право на равноправност
  То је тренутак када сви треба да прихватимо да је њихов поглед на свет равноправан са нашим. Ту се завршава „демократска“ прича и почиње наметање обавеза не ЛБГТ популацији.
  Обавеза признавања
  Целокупно друштво је обавезно да прихвати и промовише њихове вредности, у школама, медијима јавном и политичком животу. Затим следи…
  Обавеза учешћа
  Сваки члан друштва ће бити обавезан да узме учешће у ЛГБТ култури. И на крају долази..
  Казна
  Сви који се не буду слагали са њиховим погледима на свет и то буду јавно износили биће кажњени.
  Када све ово схватимо, видимо да је то добро осмишљен пут којим нека секта долази до доминације и као и много пута до сада, историја нас учи да уколико њихове амбиције нађу пут да изникну до резултата, сви остали остају без икаквих шанси да испоље своје мишљење.
  Примера за то је неколико али су прилично уверљиви.
  Сетимо се само неке тамо јудеистичке секте која је после дуге борбе и страдања доживела да је друштво толерише и прихвати. И како се одужила том друштву? У року од 100 година су избрисали сваку могућност на супротно мишљење. Спалили храмове, спалили књиге, а оне књиге које су оставили уредно су изменили и прилагодили свом виђењу Света.
  Затим беше нека секта у пустињи саудијској. Нису много страдали али су брзо постали прихваћени и где су сада сви они који нису поделили њихово мишљење и веру.
  1917. једна минорна секташка група узима власт у Русији. Пре тога су се изборили да буду толерисани и прихваћени као равноправни али то им није било довољно и знам како се завршило са свима који нису јавно мислили као они.
  Па 1934. слична прича у Немачкој.
  И нека нико од нас не помисли да ће све оне који не мисле као ЛГБТ сачекати боља судбина. Помислите само жалимо ли, да ми или наша деца живимо у друштву ЛГБТ тоталитаризма.
  После вишегодишњег упорног инсистирања неких особа да „морам“ да прихватим њихов поглед на свет био сам, условно принуђен да напишем горе поменут текст. Желео би да овим ни једна ЛГБТ особа као појединац, именом и презименом не буде препозната.
  Ово је написано против оних професионалних бораца за ЛГБТ права. И према таквима са или без имена или презимена немам пуна пардона.

  Reply
 4. Bravo kupuju devojcice od 9-10 godina, pa navise.
  Slazem se da treba biti u toku sa anatomijom i svrhom postojanja tih delova tela (u cilju produzetka vrste), a ostale drazi ce same saznati kad malo porastu. 🙂
  Ne treba im dodatno skracivati detinjstvo, dovoljno je sto sami sebi to vec rade i ne treba ih pripremati za seksualni odnos 5-10 godina kao da su ratnici Samuraji.
  Svi smo se mi snasli i bez ovakvih ilustracija u decjoj stampi. 🙂
  Ali, dobro… Ima i neprimerenijih stvari na televiziji i verujem da covek nije uzeo u obzir kompletan uzrast koji cita ovu stampu.

  Reply
 5. Deo koji se tiče obuke za zadovoljenje obrezanog penisa je, pretpostavljam, naročito važan zbog pripreme mladeži oba pola za zaposlenje u objektima „Beograda na vodi“. A i pre toga.

  Reply

Остави коментар.