За кога да гласам?

Многи ме питају, ево мог одговора.

Гласај за:

Неку од патриотских опозиционих листа:

5 Двери-ДСС

10 Заветници

11 Комазец

14 Српско-Руски покрет

16 Млади са ставом

Ако си леволибералан:

17 Доста је Било

Немој гласати за

ДСНС који од 5. октобра прогресивно уништава нашу државу. Они, а не Слоба и деведесете, су испунили Балашевићеве стихове: ”Гедо глупердо сву си земљу проћердо, све си списко, срам те било, Гедо бекријо”. У ДСНС спадају:

1 СНС

2 ДС

7 Тадић, Чанак, Чеда

15 Борко

Ни за њихове партнере и метиљаву и лажну опозицију

3 СПС

4 СРС којем треба клештима извлачити тешку реч за Вучића (допуна: чим се врате у форму, и они долазе у обзир)

20 Народни савез за које проверено знам да их је Вучић купио

Немој продавати глас

Боље продај дупе него глас. Твоје дупе је само твој проблем, а твој глас одређује судбину твоје деце и наше државе. Глас је светиња. Гласање је једини тренутак у којем држиш судбину своје државе у својим рукама. Народ којем то одузимају мора суверенитет бранити пушком. Народ који то продаје за једну црвену… нема никакву будућност.

Листић немој шарати, остављати празан, износити

На гласању се гласа. Ову последњу глупост са изношењем листића лансирала је власт да би куповала гласове. Јер то је иначе главни начин за куповину гласова: ујутру први човек изнесе листић, донесе у локал близу гласачког места, добије једну црвену, тамо на листићу заокруже број и предају га следећем човеку, који на гласачком месту у кутију убаци тај унапред заокружени листић, а онај празан који је добио спакује у џеп, изнесе у локал, добије паре, и тако се ређају читав дан. Раније је највећи проблем био како изнети први листић и ова кампања је смишљена да олакша куповину гласова.

О неизласку на гласање одлучуј одговорно

Живот је борба. Нема предаје. Ја ни за кога од листа које препоручујем не могу да гарантујем да неће обрнути ћурак и постати нови Вучић. Али наша дужност, наша могућност да нешто променимо, је да изађемо на гласање. Ако нас изневере, ја сам пре за то да их побијемо, него да разочарано одустанемо од гласања и скрштених руку гледамо како нам уништавају државу. Апстиненција јесте логична последица кад политику воде ситне и продане душе. Али зар апстиненција није потез истих таквих душа?

На следеће изборе да изађемо заједно у коалицији ”Суверенисти”

О томе читајте у мојој књизи ”После Вучића”.

Повезани чланци

Хлеб и со убицама: Могу ли бомбардовани заволети НАТО? Моје излагање на Међународној научној конференцији „НАТО поход на Балкан – следећи кораци“...
Одговор на клевете непотписаног егзиташа Као што је преузео Тврђаву и Европску престоницу културе – бахато и безобзирно – тако Егзит преузима и туђе заслуге....
Пре годину дана сам ухапшен због овог видеа Сваки дан могу опет да дођу по мене. Још увек ми прети пет година затвора.
Остајте овде да градимо Србију Прослављени глумац Небојша Дугалић са своје петоро деце одлази у Канаду. Да ли је напуштање Србије заиста једино решење?...
Требиње: прво представљање моје књиге ”После Вучића” У Србији представљање није могуће, али зато јесте у Српској и на интернету. Послушајте забрањене мисли....

39 коментара

  • Jeste, ali samo delimicno. Razloga je nekoliko: tajkuni u njihovim redovima, potom vera da ce EU biti iskrenija i otvorenija prema nama nakon Milosevica, DOS je bio struktura u kojoj se nije znalo „ko pije a ko placa“. Vrh DSSa su cinili cestiti i pametni ljudi – Kostunica, Jankovic, Samardzic, Popovic (mladji i stariji)…ne znam sta se desilo Nenadu da ide u ovu koaliciju, njemu bar samostalnosti ne fali!

   Reply
   • Потражи на нету па ћеш се сам уверити колико су били поштени и честити (свака част изуѕецима). Говорим ти то зато што сам и ја тако мислио.

    Reply
    • I Djindjic je imao tu veru, ispunio je neke stvari i kada je otvorio pitanje Kosmeta, stranci su ga ubili. Da, ja to zaista mislim, pogledajte njegov poslednji intervju i videcete mnogo zaokreta u odnosu na mejnstrim i one koji danas govore o Djindjicu.

     Reply
 1. Saša Radulović – Dosta je bilo. Odličan, konkretan i izvodljiv program, do sada ne narušena principijelnost, iskustvo i stručnost u privredi, modernoj ekonomiji i pravnim naukama. Saša vrlo sistematičan i strpljiv. Svi ostali, i patriotske snage, sa puno parola, uglavnom praznih, bez konkretnih programa. Lepo obučeni i „šarmantni“. Gotovo nijedan vođa bez radnog dana i iskustva u privredi, ili bilo kakvom konkretnom poslu, sem politike. Ekonomski programi su im uglavnom kao dečije želje. Kao privredniku i preduzetniku koji zna tržište, ljude i kako stvari funkcionišu izbor mi je na kraju veoma lak.

  Reply
 2. Нисте у праву за СРС. Не знам да ли намерно или то радити због медијске слике. СРС итекако напада Вучића, само што се то на мејнстрим медијима не може видети, јер се они увек ухвате приче о Хагу. Погледајте мало на Јутубу емисије где су Радикали гостовали на локалним телевизијама…

  Reply
  • Како се онда види кад напада Николића?
   Чињеница је да Вучића не напада као што то ради у случају Николића, оштрији је кад су и неке патриотске странке у питању.

   Reply
 3. Једини човек који стварно има довољно велику интелегенцију, велику снагу и волљу и реално највеће шансе да Србију интегрише са Руском федерацијом је Војислав Шешељ, и мислим да је то свима јасно!!! Треба искористити прилику сада када је Русија веома моћна, пре свега у наоружању. Не само Русија, већ и Кина и још неке Азијске државе. Осим тога Русија има човека на челу државе кога сигуран сам подржава 90% становништва и који би Српском, братском народу сигурно изашао у сусрет и пружио било какву врсту помоћи и заштите. А једино Др. Војислав Шешељ може да Србији обезбеди такву привилегију. Једино он има довољно снаге и огромну мотивацију за то! Свака част свим овим мањим проруским странкама у Србији, али мислим да не могу конкретно ништа много постићи, Радикали ипак имају дугу традицију и најспособнијег политичара у Србији!!!

  Reply
 4. Zanima me samo po kom su kriterijumu ove gorenavedene stranke (uključujući i SRS) „Patriotske“? Za mene su iste kao i ove koje svrstaste u DSNS, samo u kontra smeru.
  Kako može poturanje guzice (i širenje guzova) Rusiji ili bilo kome da bude patriotski čin? Da se raumemo isto tako gledam i ove guzom okrenute EU, ali ja smatram da naguzivanje bilo kome ne može da bude patriotsko.

  Reply
 5. Шешељ је и као човек и као правник победио у Хагу. Да ли би се ико од актуелних политичара после 12 година робије вратио исти или би већ за 12 сати или 12 дана певали како им се каже. Тачно је да је благ према Вучићу али се ипак спрда с њим. Ништа сумњиво јер он је политичар и интелигентан човек, жели да врати своје гласаче који су прешли код Вучића и не жели да их постиди или пробуди инат. Гласаћу за њега, и то по први пут, јер човек има атест после робије од 12 година.

  Reply
  • Net je besplatan ili kosta minimalno. Odakle ostalima pare ,SNS-u stotine miliona za TV reklame , cela Srbija izlepise sa milijardu nalepnica. SPS-u, DS-u, SRS , DJB ?

   Reply
   • jesi ti video klipove od dveri? ono nije uradio neki volonter ono kosta a predpostavljam da nije radjeno ni kod nas her nisam videi takav stil reklamiranja ovde samo na zapadu. drugo nista ne kosta minimalno u ovom obliku. dveri ne treba da imaju pare, dss je mrtva stranka i oni kao netrebaju da imaju. ovi drugi sto si nabrojao znam da kradu i da imaju svoje lobiste itajkune. ja sam poceo da pratim dveri i dss i bili su mi dobri dok nekako sve nije pocelo da bude vestacko i da se predstavljaju kao zrtva. i da ako je besplatno zasto ne vidim nigde reklame od Zavetnika, Srpsko-Ruski pokret , Mladi sa stavom itd. prodali su se ako ne tajkunu onda DSSu

    Reply
    • Двери су једина од странака, која је развила прикупљање донација. Бошко је скоро био на „турнеји“ по свету, где је вероватно успео да придобије број Срба из дијаспоре. Нема политике без пара, ко мисли другачије живи у неком имагинарном свету. Важно је да паре долазе од људи који желе добро Србији, а не од странаца и тајкуна.

     Reply
 6. Увек сам гласао за Двери, али овога пута мој глас им није потребан, јер сигурно (у коалицији са ДСС-ом) пролазе цензус. Зато ћу гласати за Радуловића-„Доста је било“, јер је он на ивици цензуса и сваки глас му је изузетно важан. Иначе, имам врло поуздане информације из Канаде, да је поштен, стручан и способан. и волео бих да уђе у Скупштину и да се његов глас чује. Оно што говори то и мисли и када дође у прилику то ће и да оствари, ЗА ДОБРО СРБИЈЕ!

  Reply
 7. Svi oni zajedno sa patriotama isisavaju naše pare,da bar urade nešto za ovu mučnu srbiju pa ajde,cela politička scena je lažna i rade samo za svoj profit.boli ih za narod uvo!

  Reply
 8. Одакле паре Дверима и ДСС-у за толику кампању? По мени, Млади са ставом су Вучићеви плаћеници, подсећају на Доста је било и служе да збуне гласаче.

  Reply
 9. На бирачком месту, где сам члан бирачког одбора испред ДСС-а, гласачи, као омађијани, убацују бр.1… При томе, судећи по њиховој одећи, обући и физиономијама, лако је закључити да је то припрост свет, сиротиња…испред гласачког места гомила СНС активиста…све подсећа на време Хитлера…нека нам је Бог у помоћи…брате, Фајгељу, мало је Срба који схватају твоје поруке…народ који је изродио Теслу, Дучића, Андрића, Нолета, Кусту, војводе Степу, Мишића итд.је потпуно заборавио своје корене и потпуно је изгубљен…продају глас за 1000 дин, ужас….

  Reply
  • Za koga se onda vi borite krijuci se iza brige za Srbiju. Koji tajkuni vas placaju da im obezbedite da i dalje se bogate na racun zaposlenih sa mizernim platama ?? Jos nesto : Protivnike vlade Aleksandra Vucica bih podelio u tri gupe. Prva su oni koji su imali direktnu korist od prethodne ( DS ) vlade i tako stekli odredjene pozicije ili korist i zbog nacina kako je stecena plase se da je ne izgube. ( to su oni koji nose mobilne od 500-600 eur, setaju se po egzoticnim turistickim mestima ili voze skupa kola i kukaju na vladu kako je “ narod gladan“ ). Druga grupa su oni sa nizim nivoom obrazovanja, kulture i informisanosti ( i IQ ) i koji lako padaju na zapaljive govore vodja ili botova opozicije. Treca grupa su clanovi i placenici opozicije i tu su uglavnom najizrazitiji clanovi prethodne dve grupe.

   Reply
 10. Sve stranke koje predju cenzus …osim Cede, Canka i Borisa…..treba da osnuju privremenu koaliciju i maknu vladajuce naprdnjake…Posle polako i natenane resiti pitanje parlamenta i vlasti….

  Reply
 11. Одлично Андреј. Свако добро и чувај се.

  П.С. Људи слабо памте то је овде главни проблем ко те ЈЕБО годинама ЈЕБАЋЕ те опет!!!

  Reply

Остави коментар.