Vučić i NATO: poslužio hleb i so ubicama Srbije

Hleb i so

Povezani članci

Goli život – Andrej Fajgelj Gostovanje u emisiji Goli život na televiziji Happy 24.12.2014.
Zatvor za Hansa iz „Brava” Tinejdžerski časopis „Bravo” u poslednjem broju uči devojčice kako da zadovolje momka, uz pornografske ilustracije i svedočenje jedne Sanje....
Treća Srbija nije napravljena u Vučićevoj kuhinji, već u mojoj dnevnoj sobi Zašto sam dao ostavku a ostao u politici, i to u stranci sa najgorim publicitetom? Eto baš zato. Da operem Treću Srbiju od kleveta....
Kulturni rat „Umetnost radi umetnosti” – bilo je geslo umetnika koji su mislili, kao Teofil Gotje, da je sve što je korisno ružno. Da li je „mržnja radi m...

4 komentara

 1. Policija je hapšenjem samo pokazala da ste pravi kandidat za budućeg predsednika SANU, tj čovek koji će očistiti prvo SANU pa zatim kič i šund iz ostalih institucija.

  Reply
 2. Poštovani Andrej,
  Tužno i tragično je kada imamo takve građane Srbije, kao što je premijer Srbije, izdajnik, sluga, rob i biće žrtva onih istih, koji su ga na vlast doveli. Situacija je takva da prosto vapi za aktivnim umnim delovanjem, svakog pojedinca, udruživanjem-umrežavanjem, samo, ne putem socijalnih medija, već isprobanom metodom: OD USTA DO USTA, sve dok se ne stvori, ono što nam treba: ,,KRITIČNA MASA“, više o tome na e-mejl adresu koju imate. Pozdrav Vesna.

  Reply
 3. U suštini jedini pravi način da se globalne stvari promene je da se počne od lokalnih promena. Kada običan čovek, svako od nas, prestane da vara, krade, zavidi i radi ostale gadne stvari tada će nastupiti velike i trajne promene.

  Reply
 4. Gospodine Andrej, dirnut sam vašim rečima. Slažem se sa vama, imate pravo. Ali…eh ovo ali, teško je meduzi ugraditi kičmu, rekao je jedan mudrac. Muze ćute dok topovi govore…Vi ste jedan od retkih.
  Srbija je ostala bez prirodno hrabrih, bez heroja. Boojim se da ćemo se načekati boljih vremena, nekakvoj promeni svesti. Znam način za taj proces ali ,kako reče car David: kako da pevamo i da se veselimo kad smo porobljeni. Lepi pozdrav.

  Reply

Ostavi komentar.