Pravda za Davida

David Petreus je nekadašnji šef CIA, američki general koji je bombardovao Srbiju, hapsio Srbe po Srpskoj, okupirao Irak i Avganistan, doktorirao osvajanje srca i umova, regrutovao prvu armiju botova, a sada je strani investitor, vlasnik N1 i većine medija i interneta u regionu. Davidova N1 nam saopštava da „slijede veliki protesti u Banjaluci„.

Pravda za Davida!

David je pravda!

On drži naše televizije, naše društvene mreže, naše internete, novinarske i botovske komentare. On odlučuje šta ćemo čuti, šta ćemo misliti, šta ćemo osećati.

Kad David osvoji srca i umove, sve je moguće. Moguće je raditi za njega a protiv sebe i svog naroda. Moguće je od pogibije mladića napraviti teoriju zavere, rijaliti šou i politički program. Moguće je čak i ožalošćenog oca privoleti da manipuliše smrću svog sina, da objavljuje slike njegovog leša, da kalja njegovu uspomenu i porodično ime izmišljajući da je silovan.

Pravda za Davida!

David je pravda!

Davidu nije potrebna obojena revolucija protiv Dodika. On ionako svuda drži i vlast i opoziciju. Protesti su Davidu potrebni za izazivanje krize u narodu, za slabljenje Republike Srpske, ali iznad svega: da bismo bili manipulisani. David ipak samo radi svoj posao.

Pravda za Davida!

David je pravda!

Povezani članci

Pravda za Davida: horsko cmizdrenje kao okupatorsko oružje Hoćeš pravdu za Davida? Ne daj da njegova smrt posluži prljavim ciljevima.
Slučaj Petreus: kad činjenice prevazilaze teorije zavere (MULTILINGUAL) Većinu srpskih medija drži Dejvid Petreus, američki general koji je bombardovao Srbiju, otkriva višejezično istraživanje (SR, RU, EN, FR, ES,...
Za koga da glasam? Mnogi me pitaju, evo mog odgovora.
Povratak antisrpske fotografije Na naslovnici Tajma 1992. godine je izašla ”fotografija koja je prevarila svet”. Ko četvrt veka kasnije obnavlja staru laž?...

Ostavi komentar.