Pravda za Davida

David Petreus je nekadašnji šef CIA, američki general koji je bombardovao Srbiju, hapsio Srbe po Srpskoj, okupirao Irak i Avganistan, doktorirao osvajanje srca i umova, regrutovao prvu armiju botova, a sada je strani investitor, vlasnik N1 i većine medija i interneta u regionu. Davidova N1 nam saopštava da „slijede veliki protesti u Banjaluci„.

Pravda za Davida!

David je pravda!

On drži naše televizije, naše društvene mreže, naše internete, novinarske i botovske komentare. On odlučuje šta ćemo čuti, šta ćemo misliti, šta ćemo osećati.

Kad David osvoji srca i umove, sve je moguće. Moguće je raditi za njega a protiv sebe i svog naroda. Moguće je od pogibije mladića napraviti teoriju zavere, rijaliti šou i politički program. Moguće je čak i ožalošćenog oca privoleti da manipuliše smrću svog sina, da objavljuje slike njegovog leša, da kalja njegovu uspomenu i porodično ime izmišljajući da je silovan.

Pravda za Davida!

David je pravda!

Davidu nije potrebna obojena revolucija protiv Dodika. On ionako svuda drži i vlast i opoziciju. Protesti su Davidu potrebni za izazivanje krize u narodu, za slabljenje Republike Srpske, ali iznad svega: da bismo bili manipulisani. David ipak samo radi svoj posao.

Pravda za Davida!

David je pravda!

Povezani članci

Pravda za Davida: horsko cmizdrenje kao okupatorsko oružje Hoćeš pravdu za Davida? Ne daj da njegova smrt posluži prljavim ciljevima.
Slučaj Petreus: kad činjenice prevazilaze teorije zavere (MULTILINGUAL) Većinu srpskih medija drži Dejvid Petreus, američki general koji je bombardovao Srbiju, otkriva višejezično istraživanje (SR, RU, EN, FR, ES,...
Doček Stoltenberga i doček Lazarevića, za anale naše sramote Kakvu poruku ova dva dočeka šalju onima koji će sutra Srbiju napadati i nama koji ćemo je braniti?...
Pravilo srednjeg prsta: Homoseksualizam Ne daj da te varaju jer maske padaju.
Povratnici u Srbiju: Najbolje prolaze najgori (Vesti onlajn) Kad sam se sa doktoratom vratio u Srbiju, nisam očekivao crveni tepih, ali ni da će mi sva vrata biti zatvorena, ni da će me dočekati na nož...

Ostavi komentar.