Подржите ме потписом

Треба ми ваша помоћ. Потпишите овде.

Права:
Music: http://www.purple-planet.com (Last Stand)
Snowing by Peter Rudenko

Кључне речи:
Председник, председничка кампања,председнички избори 2017,  др Андреј Фајгељ за председника, Устанак. Predsednik, predsednička kampanja, predsednički izbori 2017, dr Andrej Fajgelj za predsednika, Ustanak.

 

Повезани чланци

Фејсбук ме блокирао Дан након што сам најавио да ћу се кандидовати за председника Србије и кампању спроводити преко интернета. Наводно, због слике Ратка Младића...
10 најлуђих изјава из Вучићеве „божићне посланице“ "Обећао сам да ћемо скочити у амбис" и још 9 бисера из премијеровог ауторског текста поводом Нове године и Божића....

7 коментара

  1. Брате због тебе сам почео да пишем ћирилицом посе 20- год.латинице,мучим се ал иде некако. Поздрав и све најбоље теби и твојој породици.

    Reply
      • Andrej, već sam odlučio da ću dati glas za Boška Obradovića, ali sebe doživljavam kao časnog čoveka, zaista časnog, ono što ti mogu ponuditi je da ti prevodim tekstove sa srbskog na engleski i visa-verse, živim u Valjevu, i to je sve, nisam član „Dveri“ niti bilo koje partije,stranke,pokreta, gledao sam tvoj intervju u „Balkan info“ i svideo m se a pratim i tvoje objave, dakle računaj na moju skromnu pomoć, radim ako prevodilac za engl. jezik!!

        Reply

Остави коментар.