Подржите ме потписом

Треба ми ваша помоћ. Потпишите овде.

Права:
Music: http://www.purple-planet.com (Last Stand)
Snowing by Peter Rudenko

Кључне речи:
Председник, председничка кампања,председнички избори 2017,  др Андреј Фајгељ за председника, Устанак. Predsednik, predsednička kampanja, predsednički izbori 2017, dr Andrej Fajgelj za predsednika, Ustanak.

 

Повезани чланци

Почетак председничке кампање Шта каже народ у сеоској биртији у Гружи?
Упутство за изборе Након што сам на својој кожи искусио како пролазе несистемски кандидати, ја заиста не могу да гласам ни за једног системског кандидата....
Апел новинарима Радио-телевизије Војводине Обраћам вам се као Новосађанин Новосађанима. Тражим да се 3. маја сетите страдања наше и ваше куће. На тај дан пре 15 година, зграда Ради...

7 коментара

  1. Брате због тебе сам почео да пишем ћирилицом посе 20- год.латинице,мучим се ал иде некако. Поздрав и све најбоље теби и твојој породици.

    Reply
      • Andrej, već sam odlučio da ću dati glas za Boška Obradovića, ali sebe doživljavam kao časnog čoveka, zaista časnog, ono što ti mogu ponuditi je da ti prevodim tekstove sa srbskog na engleski i visa-verse, živim u Valjevu, i to je sve, nisam član „Dveri“ niti bilo koje partije,stranke,pokreta, gledao sam tvoj intervju u „Balkan info“ i svideo m se a pratim i tvoje objave, dakle računaj na moju skromnu pomoć, radim ako prevodilac za engl. jezik!!

        Reply

Остави коментар.