Podržite me potpisom

Treba mi vaša pomoć. Potpišite ovde.

Prava:
Music: http://www.purple-planet.com (Last Stand)
Snowing by Peter Rudenko

Ključne reči:
Predsednik, predsednička kampanja,predsednički izbori 2017,  dr Andrej Fajgelj za predsednika, Ustanak. Predsednik, predsednička kampanja, predsednički izbori 2017, dr Andrej Fajgelj za predsednika, Ustanak.

 

Povezani članci

Bio sam uhapšen, zamalo ućutkan, a onda me je narod spasao U naš dom upale su specijalne policijske snage, oduzele moje računare, odvele me pred decom i strpale u zatvor....
Odbranimo profesorku! Podelimo #SviZajedno reči zbog kojih je osuđena!
Uhapšeni zbog zviždanja okupatoru! Devenport mirno gledao dok ih je njegovo obezbeđenje odvodilo.

7 komentara

 1. Brate zbog tebe sam počeo da pišem ćirilicom pose 20- god.latinice,mučim se al ide nekako. Pozdrav i sve najbolje tebi i tvojoj porodici.

  Reply
   • Andrej, već sam odlučio da ću dati glas za Boška Obradovića, ali sebe doživljavam kao časnog čoveka, zaista časnog, ono što ti mogu ponuditi je da ti prevodim tekstove sa srbskog na engleski i visa-verse, živim u Valjevu, i to je sve, nisam član „Dveri“ niti bilo koje partije,stranke,pokreta, gledao sam tvoj intervju u „Balkan info“ i svideo m se a pratim i tvoje objave, dakle računaj na moju skromnu pomoć, radim ako prevodilac za engl. jezik!!

    Reply
 2. Ko god da trenutno ubija jedan narod , strani carevi , domace sluge i izdajnici ne moze da ga unisti dok ima nade i svako ko je ponudi ima odgovornost nad opstankom …..

  Reply

Ostavi komentar.