Одбранимо професорку!

Поделимо сви заједно речи због којих је осуђена!

Професорку су осудили на затворску казну због речи на Фејсбуку. И ја сам професор. И мене чека затвор због речи на Фејсбуку. Ко је следећи?

Можда баш ти?

Јер ови људи се неће смирити док нас све не ућуткају. Док нас не застраше. Док нас не дресирају као животиње да утувимо себи у главу да су они свемоћни, а ми, ми народ, ми грађани, потпуно немоћни.

Међутим, као и све у овој НАТО демократији, и то је најобичнији блеф, превара, јер либерали су толики фолиранти. Они уопште немају толику моћ. Они су само привремено узурпирали нашу државу и користе њене органе – полицију, судство – као своје страначке ботове.

И судство уопште не суди по закону, него по страначким налозима и званичној либерал-прогресивној идеологији која тренутно у Србији врши улогу догме. Ауторитарне догме.

И ко год се не уклапа у либерал-прогресивну догму биће прогоњен.

Колики су либерали фолиранти види се и по њиховим реакцијама на овај случај. Наиме, да ли су дежурни борци за људска права устали у одбрану професорке? Не, они су били најгласнији у позивима властима да је прогоне, директно кршећи њену слободу говора.

Истина је да они нису свемоћни. Истина је да ми, народ, ми, грађани, и даље имамо моћ. Само ако смо сложни. Покажимо им ко смо ми. Станимо, сложно, сви заједно, у одбрану професорке. Поделимо сви на својим фејсбук налозима, и другим друштвеним мрежама, исте оне речи због којих је наша суграђанка осуђена:

Само да се извриштим, не обраћајте пажњу: ево вам ваш пројекат о насиљу, дебили изопачени, цркните са све тим парама које сте покрали за тако дебилне пројекте којима затупљујете народ. Сами доводите до насиља овим изазивањем стоко педерска. Немој да ме је неко критиковао за овакав статус само зато што сам профа! Има да се дерем о чему год пожелим! ——- Јесте, педери су болесници и треба их се клонити, игнорисати, занемаривати, ућуткати на све начине јер врше пропаганду болести; Кад вам неко опсује кеву треба га млетнути у њушку да се науци памети. Када вам неко не да права да будете нормални Срби у Србији одвалите га бре од батина!

Онда ћете видети колико су они смешни у својој немоћи а колико смо ми, и у најмањој слози, моћни.

Професорка

Повезани чланци

Требиње: прво представљање моје књиге ”После Вучића” У Србији представљање није могуће, али зато јесте у Српској и на интернету. Послушајте забрањене мисли....
Апел новинарима Радио-телевизије Војводине Обраћам вам се као Новосађанин Новосађанима. Тражим да се 3. маја сетите страдања наше и ваше куће. На тај дан пре 15 година, зграда Ради...
Тарзанија против Новосађана Тарзанија.цом испљувала Новосађане, зар је морала и сећање на Новосадску рацију?...

1 коментара

  1. Pederi su danas udarna snaga NWO, zivim na zapadu i mogu vam osvedociti da je situacija ovde jos gora. MSM je isprao mozgove na siroko (ukoliko ih je uopste i bilo) i svi su sada u lynch modu na svaku javnu izjavu ne samo protiv pedera, nego cak i otvorenog nesimpatisanja istih. Cak su izmislili i novi „prigodni“ recnik: „marriage-equality“, cak i medjunarodni dan „marriage-equality“?
    Ovo je ocigledno koordinovano iz jednog centra, iako je sam Obama poceo ovaj talas, barem meni nije jos sasvim jasno gde je epicentar (amerika ili City). Zastrasivanje i ispiranje mozga velikoj vecini ljudstva na zapadu je zauzelo ekstremnu formu, i slucajevi kao potonja profesorka su samo sredstvo ali u isto vreme potvrda, da je ovo organizovana i koordinisana akcija…

    Reply

Остави коментар.