НУНС и Е-новине цензуришу овај блог (допуњено)

Слобода говора није неограничена: поручили су представници медија поводом моје јучерашње објаве ”Само снајпер Србију спашава”.

NUNS protiv demokratije

Једноумље у класичним медијима више није довољно. Сада ће нас цензурисати и на последњем простору слободе – интернету.

За почетак нећемо смети да пишемо на својим блоговима, на крају нећемо смети да мислимо својом главом.

Посебна иронија је што су у цензуру послали системске новинаре. Одавно сам приметио да је међу новинарима све мање новинара, а све више паса гонича, верних и послушних, спремних да јурну у хајку, или стоје к нози, како год газда каже. (Част изузецима код којих још има истраживања, проверавања, објективности и критичког духа.)

Морамо одбранити своју слободу. Отварам мој блог за родитеље, родољубе, хришћане, конзервативце… који су другде цензурисани. Пошаљите своје текстове.

Мој блог ће остати простор борбе против једноумља.

Допуна 11.10.2015.

Ко је цензор из НУНС-а, Вукашин Обрадовић? Прочитајте његову незваничну биографију овде.

Е-новине Петра Луковића су се придружиле захтевима за цензуру, у првом чланку бранећи Александра Вучића, у другом хомосексуалце: ”Pomahnitalom Fajgelju može jedino da pomogne Tužilaštvo i MUP Srbije; ovde nije u pitanju sloboda govora… Ponavljamo zahtev: hapsite đubrad!”

Једино ми није јасно зашто је повезао Вучића и хомосексуалце? Иако је пустио длаке на најпрљавијем новинарском језику, да случајно не би лануо нешто против газде, изгледа да је Луковићу управо излетело ”Вучићу педеру!”.

Повезани чланци

Цензурисано: Само снајпер Србију спашава Издао си државу, бићеш стрељан. У Србији је супротно: издао си државу, бићеш њен вођа!...
Шта је Трећа Србија Говор потпредседника др Андреја Фајгеља на Оснивачкој скупштини Треће Србије 13.06.2013....
Прети деци бомбом, нико му ништа не сме Не смемо више ни децу да заштитимо. Шта треба да се догоди да бисмо реаговали?
Осам заблуда о ћирилици Постоје два опречна погледа на српско писмо. Ја ћу их назвати становиштима асимилације и афирмације....
Криза вредности рада Сам израз »криза вредности« и свест да она постоји су општеприсутни, али далеко ређе имамо прилику да сазнамо које су то вредности у кризи, ...

1 коментара

Остави коментар.