НУНС и Е-новине цензуришу овај блог (допуњено)

Слобода говора није неограничена: поручили су представници медија поводом моје јучерашње објаве ”Само снајпер Србију спашава”.

NUNS protiv demokratije

Једноумље у класичним медијима више није довољно. Сада ће нас цензурисати и на последњем простору слободе – интернету.

За почетак нећемо смети да пишемо на својим блоговима, на крају нећемо смети да мислимо својом главом.

Посебна иронија је што су у цензуру послали системске новинаре. Одавно сам приметио да је међу новинарима све мање новинара, а све више паса гонича, верних и послушних, спремних да јурну у хајку, или стоје к нози, како год газда каже. (Част изузецима код којих још има истраживања, проверавања, објективности и критичког духа.)

Морамо одбранити своју слободу. Отварам мој блог за родитеље, родољубе, хришћане, конзервативце… који су другде цензурисани. Пошаљите своје текстове.

Мој блог ће остати простор борбе против једноумља.

Допуна 11.10.2015.

Ко је цензор из НУНС-а, Вукашин Обрадовић? Прочитајте његову незваничну биографију овде.

Е-новине Петра Луковића су се придружиле захтевима за цензуру, у првом чланку бранећи Александра Вучића, у другом хомосексуалце: ”Pomahnitalom Fajgelju može jedino da pomogne Tužilaštvo i MUP Srbije; ovde nije u pitanju sloboda govora… Ponavljamo zahtev: hapsite đubrad!”

Једино ми није јасно зашто је повезао Вучића и хомосексуалце? Иако је пустио длаке на најпрљавијем новинарском језику, да случајно не би лануо нешто против газде, изгледа да је Луковићу управо излетело ”Вучићу педеру!”.

Повезани чланци

Голи живот – Андреј Фајгељ Гостовање у емисији Голи живот на телевизији Happy 24.12.2014.
Одговор Вучићу: револуција се револуцијом избија Први српски напредњаци из 1881. били су беспоштедни еврореформатори који су Србију предали странцима. Звучи познато?...
Није васељенски, ни свеправославни… хоће ли Сабор бар остати православни? Васељенски патријарх Вартоломеј на Сабору који није васељенски изјавио да не разуме Русе. Али је у братском загрљају са Американцима. И папо...
Етничко чишћење српске културе Власт је сменила своје људе да би поставила кадрове опозиције - где је још могуће прочитати овакву вест?...

1 коментара

Остави коментар.