Nas 100.000 koji ćemo migrantima dati svoje stanove i plate

To će biti dovoljno da u Srbiji zbrinemo pola miliona migranata i ostanemo upamćeni kao narod koji im je ukazao najbolju dobrodošlicu!

Migranti dobrodošli

Svi traže da država migrantima da zemlju, smeštaj i novac. Kad bi se o tome glasalo, verovatno bi nas nadglasali ksenofobi i fašisti koji ne žele da se njihovi porezi troše na migrante.

Zato ćemo migrantima dati svoj novac, svoju kuću, svoj stan i svoju zemlju!

Nas ne zanima naš interes! Nas zanima interes ovih jadnih ljudi. Nijedno dete više ne sme stradati zbog naše sebičnosti!

Sigurni smo da će se hiljade nas radije naći na ulici sa svojim porodicama, nego da ovi ljudi dočekaju zimu na ulici, bez igde ičega.

Ali čak i ako ne želite sasvim da se odreknete svoje imovine, dajte makar deo. To je najmanje što možemo da učinimo!

Učlanite se u našu grupu da se dogovorimo oko prenosa vlasništva, jer strani državljani, nažalost, još uvek nemaju ista prava kao građani Srbije.

 

 

Povezani članci

10 razloga zašto migranti nisu kao srpske izbeglice ”Isti kao naše izbeglice”. Pod tim izgovorom u Srbiji prolazi planetarna medijska propaganda u korist talasa migracija. Ali kao i čitava pro...
NATO botovi ljigaviji od Vučićevih Raskrinkao sam licemerje NATO aktivista povodom migranata. Kako su reagovali NATO botovi?...
Planirani prijem migranata: Obama, Kameron, Vučić Da je Srbija "Velika" kao Britanija pa da primi 20.000 izbeglica, ili barem kao SAD pa da primi 10.000....

Ostavi komentar.