Мој председнички програм

Заклињем се да нећу потписати ниједан споразум са НАТО.

Заклињем се да ћу вратити Скупштини на поновно одлучивање сваки закон којим се:

-Телеком, рудници, земља и остало национално благо предају странцима
-грађанима одузимају деца без разлога
-грађанима ваде органи без пристанка
-грађани шаљу на робију јер говоре истину
-грађани шаљу на робију да би отплатили дуг
-уводе ГМО
-укида готовина
-родитељи проглашавају за злостављаче
-уводи хомосексуалност у вртиће
-укида брак као заједница мушкарца и жене

Заклињем се да ћу бранити народ од страних притисака и домаћег тоталитаризма, никада обратно.

Повезани чланци

Истина о изборима Како стварно изгледа кад народ покуша да бира и да буде биран?

7 коментара

 1. Поштовани и драги млади човече!

  Најрадије бих (поново) гласао за г-дина Љубомира Т. Грујића , редовног прoф. БУ, у пензији. И ако је и даље веома активан у одбрани државе Србије од унутрашњег непријатеља и сллугу окупатора, не знам за његово становиште у вези са овим избором за ПС.

  Ви сте ми следећи избор, и ако заговарате оштрије деловање. И у праву сте, време је, макар и речју, за:
  Устанак против СТАБИЛНОГ политичког и сваког другог стања!
  Устанак против живота у Терезен-Штату и осталим насељеним логорима у Србији и њеним Капоима!
  Устанак против окупације од стране НАТО-а, ММФ-а, Холивуд културе и људских права!

  О овом, назови Избору ПС, у већ намештеној утакмици (верујем да је Меркелова и сл. заступници Окупатора већ „ковертирала“ своју честитку свом потрчку вУЧКу) немају изгледе на пристојан пораз ни Бошко, ни Ви, ни неко трећи. О Шешељу, као мањем злу од вУЧКа, и жутим кандидатима за разбијање бирача нећу датрошим речи.

  Ценим Вашу жртву за борбу за слободу (најпре мисли и говора) наше Домовине и желим Вам свако добро.

  Синиша В. Вучковић, дипл. инж.

  Reply
 2. Brate svaka tebi cast, licis mi da si iskren patriota i srbin, medjutim nemas partiju. ako hoces u politiku moras brate da osnujes partiju. ja nisam glasao od slobinog referenduma 99 …valjda se secas…ali ne daj se brate mozda ce ti trebati par godina da dodjes tamo gde si krenuo a moj glas si dobio bar za sada

  Reply
 3. Андреје, Ваш начин размишљања у вези са оздрављењем српске породице ми је блиска и заиста се надам да сте успели сакупити 10хиљ.потписа. У вези са Вашим председничким програмом, да ли сте размишљали о овим темама:
  – Резолуција о геноциду над српским становништвом у свим српским земљама у 20 и 21в.
  – Заговарање повратка проблема КиМ у оквире УН и прекид разговора са терористима који седе у Приштини, а којима је дата легитимност од еу и сад
  – Кривично процесуирање свих оних који су учествовали у незаконитим радњама черечења српске привреде, као и за чин велеиздаје
  – проглашење свих спорних закона, аката и сл.невалидним од 2000 до данас,с обзиром да је Србија окупирана(што они и јесу, али у смислу озваничења)
  – раскид сарадње са Ммф-ом
  – Давање подстицаја српском тежаку
  -проглашење свих Нво са страним упливом новца за страним агентима
  -подстицај породицама са троје и плус деце(рецимо Канада је до 99.имала сјајан програм за демографски подстицај нпр.за троје деце новчана исплата, четворо аутомобил, петоро и више животни простор у виду стана или сл.)
  – развој других градова ван бг и нс округа.
  – умрежавање путева диљем Србије и према РС нпр.спајање Рашке области са нишком и крагујевачком

  Наравно, неке теме и још многе друге нису под предс.овлаштењима, али би било лепо имати Владу и Председника који заиста воде рачуна о садашњим и наредним покољењима.
  Молим за одговор.

  Reply
 4. Pozdrav Andrej,
  U potpunosti nam se slažu stavovi. Naime, sve to lepo kad kandidati pričaju o demokratiji, o potrebi da se u Srbiji uradi ovo pa ono, kako pružaju građanima ovu ili onu opciju. Ali niko ne kaže, da li Srbija treba da ide u EU i oliko to košta, da li Srbija treba GMO ili ne treba, da li Srbija treba da se drži Rusije i kako vidi tu saradnju sa Rusijom. Da li Srbija treba da iskoreni korupciju i kako to misle da urade. Koji su to prvi koraci, koji rokovi, koji ljudi će to da urade itd. itd. Male zemlje ako žele da naprave nešto moraju da iskoriste svaki pedalj, zemlje, resursa i bogatsva koje imaju, Svakog čoveka, svaku šljivu, svaki paradajz, svaki ccentimetar zemlje. U ovom svetu moćnih samo tako im se može parirati. Zbog toga je bitno vratiti zemlju od tajkuna i sa njom upravljati domaćnski a ne tajkunski. Rudnicima, vodama, putevima i ostalim resursima na jaoptimalniji način. U tom smislu nam je jako bitno ko upravlja ovom zemljom i resursima, na koji način i za čiji interes. Interes su naša rođena i nerođena deca. ne naše guzice, nego naša deca. Budućnost je nešto što će doći a prošlost je nešto što se neće ponoviti. U tom smislu samo je ovaj trenutak večan. Ono što sada radimo ostaće upisano u večnosti. Ko se upiše u tu večnost imao se rašta i roditi. Sve najbolje prijatelju!
  Želim ti sve najbolje!

  Reply

Остави коментар.