Moj predsednički program

Zaklinjem se da neću potpisati nijedan sporazum sa NATO.

Zaklinjem se da ću vratiti Skupštini na ponovno odlučivanje svaki zakon kojim se:

-Telekom, rudnici, zemlja i ostalo nacionalno blago predaju strancima
-građanima oduzimaju deca bez razloga
-građanima vade organi bez pristanka
-građani šalju na robiju jer govore istinu
-građani šalju na robiju da bi otplatili dug
-uvode GMO
-ukida gotovina
-roditelji proglašavaju za zlostavljače
-uvodi homoseksualnost u vrtiće
-ukida brak kao zajednica muškarca i žene

Zaklinjem se da ću braniti narod od stranih pritisaka i domaćeg totalitarizma, nikada obratno.

Povezani članci

Podržite me potpisom Treba mi vaša pomoć.
Kucnuo je čas za potpise – idemo! Možemo da pobedimo! Borite se sa mnom! Ova tri dana su presudna. Sada ili nikada....
Fejsbuk me blokirao Dan nakon što sam najavio da ću se kandidovati za predsednika Srbije i kampanju sprovoditi preko interneta. Navodno, zbog slike Ratka Mladića...

7 komentara

 1. Poštovani i dragi mladi čoveče!

  Najradije bih (ponovo) glasao za g-dina Ljubomira T. Grujića , redovnog prof. BU, u penziji. I ako je i dalje veoma aktivan u odbrani države Srbije od unutrašnjeg neprijatelja i sllugu okupatora, ne znam za njegovo stanovište u vezi sa ovim izborom za PS.

  Vi ste mi sledeći izbor, i ako zagovarate oštrije delovanje. I u pravu ste, vreme je, makar i rečju, za:
  Ustanak protiv STABILNOG političkog i svakog drugog stanja!
  Ustanak protiv života u Terezen-Štatu i ostalim naseljenim logorima u Srbiji i njenim Kapoima!
  Ustanak protiv okupacije od strane NATO-a, MMF-a, Holivud kulture i ljudskih prava!

  O ovom, nazovi Izboru PS, u već nameštenoj utakmici (verujem da je Merkelova i sl. zastupnici Okupatora već „kovertirala“ svoju čestitku svom potrčku vUČKu) nemaju izglede na pristojan poraz ni Boško, ni Vi, ni neko treći. O Šešelju, kao manjem zlu od vUČKa, i žutim kandidatima za razbijanje birača neću datrošim reči.

  Cenim Vašu žrtvu za borbu za slobodu (najpre misli i govora) naše Domovine i želim Vam svako dobro.

  Siniša V. Vučković, dipl. inž.

  Reply
 2. Brate svaka tebi cast, licis mi da si iskren patriota i srbin, medjutim nemas partiju. ako hoces u politiku moras brate da osnujes partiju. ja nisam glasao od slobinog referenduma 99 …valjda se secas…ali ne daj se brate mozda ce ti trebati par godina da dodjes tamo gde si krenuo a moj glas si dobio bar za sada

  Reply
 3. Andreje, Vaš način razmišljanja u vezi sa ozdravljenjem srpske porodice mi je bliska i zaista se nadam da ste uspeli sakupiti 10hilj.potpisa. U vezi sa Vašim predsedničkim programom, da li ste razmišljali o ovim temama:
  – Rezolucija o genocidu nad srpskim stanovništvom u svim srpskim zemljama u 20 i 21v.
  – Zagovaranje povratka problema KiM u okvire UN i prekid razgovora sa teroristima koji sede u Prištini, a kojima je data legitimnost od eu i sad
  – Krivično procesuiranje svih onih koji su učestvovali u nezakonitim radnjama čerečenja srpske privrede, kao i za čin veleizdaje
  – proglašenje svih spornih zakona, akata i sl.nevalidnim od 2000 do danas,s obzirom da je Srbija okupirana(što oni i jesu, ali u smislu ozvaničenja)
  – raskid saradnje sa Mmf-om
  – Davanje podsticaja srpskom težaku
  -proglašenje svih Nvo sa stranim uplivom novca za stranim agentima
  -podsticaj porodicama sa troje i plus dece(recimo Kanada je do 99.imala sjajan program za demografski podsticaj npr.za troje dece novčana isplata, četvoro automobil, petoro i više životni prostor u vidu stana ili sl.)
  – razvoj drugih gradova van bg i ns okruga.
  – umrežavanje puteva diljem Srbije i prema RS npr.spajanje Raške oblasti sa niškom i kragujevačkom

  Naravno, neke teme i još mnoge druge nisu pod preds.ovlaštenjima, ali bi bilo lepo imati Vladu i Predsednika koji zaista vode računa o sadašnjim i narednim pokoljenjima.
  Molim za odgovor.

  Reply
 4. Pozdrav Andrej,
  U potpunosti nam se slažu stavovi. Naime, sve to lepo kad kandidati pričaju o demokratiji, o potrebi da se u Srbiji uradi ovo pa ono, kako pružaju građanima ovu ili onu opciju. Ali niko ne kaže, da li Srbija treba da ide u EU i oliko to košta, da li Srbija treba GMO ili ne treba, da li Srbija treba da se drži Rusije i kako vidi tu saradnju sa Rusijom. Da li Srbija treba da iskoreni korupciju i kako to misle da urade. Koji su to prvi koraci, koji rokovi, koji ljudi će to da urade itd. itd. Male zemlje ako žele da naprave nešto moraju da iskoriste svaki pedalj, zemlje, resursa i bogatsva koje imaju, Svakog čoveka, svaku šljivu, svaki paradajz, svaki ccentimetar zemlje. U ovom svetu moćnih samo tako im se može parirati. Zbog toga je bitno vratiti zemlju od tajkuna i sa njom upravljati domaćnski a ne tajkunski. Rudnicima, vodama, putevima i ostalim resursima na jaoptimalniji način. U tom smislu nam je jako bitno ko upravlja ovom zemljom i resursima, na koji način i za čiji interes. Interes su naša rođena i nerođena deca. ne naše guzice, nego naša deca. Budućnost je nešto što će doći a prošlost je nešto što se neće ponoviti. U tom smislu samo je ovaj trenutak večan. Ono što sada radimo ostaće upisano u večnosti. Ko se upiše u tu večnost imao se rašta i roditi. Sve najbolje prijatelju!
  Želim ti sve najbolje!

  Reply

Ostavi komentar.