Loš servis u iPhone Srbija

Nestručni, neljubazni i skupi: takvo je moje iskustvo sa neovlašćenim servisom iPhone Srbija u Beogradu, Kosovska 28.

Ajfon je bio nakratko potopljen u slatku vodu. U ovlašćenom servisu su rekli da ne primaju ajfone. Neovlašćeni servis je primio aparat i naplatio devet hiljada dinara za čišćenje, zamenu konektora i dugmeta.

Aparat se nakon jedanaest dana vratio sa servisa sa dugmetom koje ne prepoznaje otisak prsta, konektorom koji se ne konektuje na Ajtjuns, ekranom sa nekim mrljama i zvučnikom koji ne radi.

Kada sam probao da im objasnim da bez zvučnika telefon ne može da se koristi, odgovorili su da im pošaljem telefon na servis.

U komunikaciji su bili neubedljivi i neljubazni.

Možda je problem u potplaćenim serviserima koje ne zanima kako im firma posluje, možda u odsustvu obuke i opreme koju bi ovlašćeni servis imao, u svakom slučaju, odavno nisam video tako lošu uslugu.

Isto veče sam otkrio da se ajfon ni ne puni.

Ako imate neku alternativu, javite, jer mi treba servis nakon servisa.

Povezani članci

Radio 021 blati tragično preminulu mladu Novosađanku (izvorna vest) Kada je mlada Novosađanka pala mrtva u Dunavskom parku, Radio 021 je objavio da je preminula od prekomerne količine droge, a da su drugarice...
NATO generalka Žizela umesto generala Mladića NATO ”generalka” Žizela komanduje da srpski vojnici ne marširaju za Dan Srpske 9. januar....
Crkva nije na prodaju Zar nam baš ništa nije sveto? Zar je baš sve na prodaju? Povodom naprednjaka na freskama....
Pre godinu dana sam uhapšen zbog ovog videa Svaki dan mogu opet da dođu po mene. Još uvek mi preti pet godina zatvora.
Aleksandar Vučić dobio svoj rijaliti #DnoSaPremijerom Prva televizija uz talambase najavljuje novu emisiju ”Dan sa premijerom”. Šta će prvoj starleti Srbije još jedan rijaliti šou?...

11 komentara

 1. nekoliko puta sam im nosio telefone na opravku, nikad nisam imao nikakve probleme

  sa drugima sam imao situacije, oni u Kosovskoj nisu najjeftiniji ali je uvek sve bilo kako treba

  pozovi ih, sigurno će ti rešiti i te probleme

  pozdrav
  Predrag

  Reply
   • Problem je što kod nas još uvek ne postoji stvarni ovlašćeni serviser za ta čuda. PowerCom Imaging je ovlašćen za servis i distribuciju laptopova i iPada, ali niko nema licencu za servis iPhone, niko. A iz tog proizilazi da ga niko ne zna i neće popraviti kako valja, pa je možda varijanta DHL—>Nemačka najbolja. Jedino što je skupa.

    Reply
 2. Podrzavam tvoje nezadovoljstvo i mislim da su katastrofalni i treba ih tuziti i zatvoriti. U mom slucaju sumnjam da su podmetnuli neispravan dio u potpuno ispravan telefon kome je trebao displej da se zameni i ubedjivali me kako su se trudili da poprave, pritom radeci 4,5 dana bez rezultata. Najveci promasaj od servisa u Beogradu.

  Reply
 3. Kao informatičar mogu kažem da se na našim prostorima veoma slabo Apple oprema i da su većina IT servisera priučeni likovi sa vozačkom dozvolom „B“ kategorije koji sa sobom nose instalaciju za operativne sisteme Windows XP i Windows 7. Kada vide nešto novo na servisu honorar im se momentalno duplira a u 2/3 tih slučajeva nisu sposobni da riješe problem pa to na kraju završi neko treći. Savjet za elektroniku, uvijek kupovati ono čega već ima na trđištu i za šta postoji servis kao kod automobila. Pozdrav.

  Reply
 4. Kao informatičar mogu kažem da se na našim prostorima veoma slabo koristi Apple oprema i da su većina IT servisera priučeni osobe sa vozačkom dozvolom „B“ kategorije koji sa sobom nose instalaciju za operativne sisteme Windows XP i Windows 7. Kada vide nešto novo na servisu honorar im se momentalno duplira a u 2/3 tih slučajeva nisu sposobni da riješe problem pa to na kraju završi neko treći. Savjet za elektroniku, uvijek kupovati ono čega već ima na tržištu i za šta postoji servis kao npr. kod kupovine automobila. Pozdrav.

  Reply
 5. Da li mozda neko zna kakvi su sa zamenom baterije? Potrebna mi je hitna zamena na ajfonu 5, pa me interesuju takva iskustva sa njima. Pozdrav

  Reply
 6. Takodje, telefon bio 3 nedelje kod njih da bi me pozvali i rekli da ne mogu nista da urade, ko zna sta su sjebali unutra pokusavajuci da poprave.

  Reply

Ostavi komentar.