Izmerite ispiranje mozga

Danas kad svi pišu o mojoj pretnji, dobra je prilika da izmerimo stepen medijske manipulacije i ispiranja mozga:

Oduzimanje dece

Kako predstavljaju moju pretnju, a kako pretnju režima da će oduzimati decu?
– Koja pretnja je prva?
– Koja je gora?
– Ko je uhapšen?
– Koja je u naslovu, a koja zataškana?
– Koja je osuđena, a koja opravdana?

Ispiranje mozga od 0% do 100%:
– 0%: ”neprihvatljivo” kad oni nama prete oduzimanjem dece, ”normalno” kad mi njima uzvratimo pretnjom
– 100%: ”normalno” kad oni nama prete oduzimanjem dece, ”neprihvatljivo” kad mi njima uzvratimo pretnjom

Eto to je cilj. Da mogu da nam rade šta hoće, bez ikakvih posledica.

Povezani članci

Ovako sam proslavio slobodu Da se okupljamo u slozi, a ne u neslozi i onda ćemo se okupljati u pobedi, a ne u porazu....
Pre godinu dana sam uhapšen zbog ovog videa Svaki dan mogu opet da dođu po mene. Još uvek mi preti pet godina zatvora.
Aleksandar Veljić profiter? Sram vas bilo! Beta je danas objavila optužbe da je Aleksandar Veljić, istoričar i aktivista, pokušao da profitira od poplava. Agencijsku vest, dok ovo piše...
Bio sam uhapšen, zamalo ućutkan, a onda me je narod spasao U naš dom upale su specijalne policijske snage, oduzele moje računare, odvele me pred decom i strpale u zatvor....
Izmerite medijsku manipulaciju Uređivačka politika Petreusove TV N1: protest protiv NATO-a podeli sa 30, NATO protest pomnoži sa 4....

22 komentara

 1. Idiotima koji misle da su najpametniji i time ugrožavaju zdravlje i život sopstvenog deteta, naravno da treba da budu oduzeta deca! Čuj molim te ja ne želim da vakcinišem svoje dete! Ja ne želim da moje dete primi transfuziju krvi! Ja ne želim da moje dete ide u osnovnu školu, ja ću ga bolje naučiti! Alo bre idioti, nisu deca za vas!

  Reply
 2. Svaka vam cast, Andrej, na ovome „Sta je veca pretnja, kad prete da ti oduzmu dete ako ga ne vakcinises ili kad ti njima yapretis da ces ih ubiti ako ti ga oduzmu“…preko nekih stvari covek ne moze da predje. Zaista ste postavili fundamentalna pitanja, ovi mogu da donesu zakon prema kome cemo se svi samoubiti lekom koji nam besplatno dodele i da niko ne odreaguje, tolika je moc medija.

  Reply
 3. Neko je nešto pomešao. Niko roditeljima ne brani da vakcinišu svoju decu. Ima roditelja koji ne žele da im deca budu vakcinisana. Kakav je tu problem?! Svako treba da ima pravo izbora naročito kada nema garancije o kvalitetu vakcine i u situaciji kada vakcinisanje nije obavezno u zemljama koje upravo proizvode dotične vakcine.

  Reply
 4. Nikada nisam čuo/video/pročitao da neko ko nije pristalica vakcinacije vređa/preti/potkazuje pristalicu vakcinacije a naslušao/nagledao/načitao sam se obruntih situacija. I ko je onda necivilizovan?

  Reply
 5. Apsurdnost svega jeste što će stradati izvršitelj, koji bi u tom slučaju došao da otme dete, a ne nalogodavac. Tu je ključ problema! Profesionalnost obavljanja posla u zamenu za mesečnu nadoknadu od par stotina evradi stavljami ispred ljudskosti.
  Apsolutna solidarnist i podrška ovom mladom junaku i dimaćinu. Nisi sam, daleko od toga!

  Reply
  • Verovatno ista ona stoka koja bije narod koji protestuje protiv šetnji sodomista sa duginim zastavama.. ili narod koji već mesecima svojim telima brani da se potopi manastir Valjevska Gračanica.. ili hapsi ljude koji poput Andreja (nadam se i svih nas) na pretnju reaguju prirodno – upozorenjem.. primera je 1000000

   Reply
 6. Ne treba pretiti ubistvom, nego vakcinisanjem pristalica vakcinacije, a to mu izađe na isto.

  Spisak za vakcinaciju (napravljen na osnovu kolaž-filma sa Jutjuba „Demontiranje srpskog vakcinalnog lobija, bez obzira na pridev vakcinalni, umesto vakcinski nije naodmet pogledati ga):

  Dr Slavica Đukić Dejanović, vođa srpskih vakcinolobista je na platnom spisku Merck Sharp & Dome.

  Dr Branislav Blažić pominje novokompanovane vračare i novokompanovane nadrilekare, a sam je nadrilekar sa diplomom medicinskog fakulteta.

  Dr Zlatibor Lončar, „ministar“ zdravlja.

  Dr Branislava Stanimirov

  Dr Dušan Milisavljević

  Dr Nevenka Dimitrijević

  Dr Zoran Veličković

  Dr Zoran Radovanović

  Dr Radmila Kosić, odgovarajući na pitanje Olivere Kovačević o tome koliko uopšte vakcina prima jedno dete, mrtva hladna odgovara da se prvo, u porodilištu, prima BeSeŽe, pa onda prva doza vakcine protiv hepatitisa B, sa navršenih mesec dana primaju drugu dozu vakcine protiv hepatitisa B (bolesti koja se prenosi preko igle i polnim putem ili primanjem zaražene krvi prilikom transfuzije).

  Proizvođač Glaxo smith Kline – GSK je uradio kliničku studiju, koja je pokazala da su vakcine opasne po zdravlje, ali gore pomenuta tvrdi da treba da imamo poverenje u proizvođača, iako je njoj proces proizvodnje nepoznat i ne zanima je jer to nije domen njenog rada.

  Izvesni dr Majkl Farli postavlja pitanje: „Koliko ima seksualno aktivne novorođenčadi ili novorođenčadi koja se bodu iglama?“

  Dr Nedeljko Radlović

  Dr Radosalv Jović (PG SNS)

  … itd

  Reply
 7. Dr Željko Polak iz Zagreba je rekao da pristalice vakcinacije istu zahtevaju jer onaj ko se nije vakcinisao predstavlja opasnost za vakcinisane. Kako kaže, sami sebi skaču u usta jer ako su vakcine tako uspešne u zaštiti od bolesti kako neki kliconoša može da predstavlja opasnost za vakcinisane.

  Reply
 8. Jedan američki lekar je rekao da roditelji koji su protiv vakcinacije uvek odu do proizvođača i kažu im da će im dati ček na 100.000 dolara ako pristanu da prime sve vakcine koje treba da prime deca i proizvođači uvek odbijaju ponudu.

  To treba ponuditi i našim lekarima, a naročito ministru, ipak je on polno aktivan za razliku od novorođenčadi.

  Reply
 9. Andrej,danas je bila emisija o vakcinama i ljudskim pravima na Radio Beogradu 2!Pricala je zena koja je Prof.prava na Univerzitetu u Njujorku,zove se Meri Holand!CDC u Atlanti je decenijama davao lazne podatke o povezanosti izmedju MMR i autizma!!!

  Reply
 10. Andrej,ona zena ima sve podatke o stetnosti vakcina,i rekla je da mi gradjani,roditelji treba da tuzimo nasu Vladu medjunarodnom sudu jer krse osnovna ljudska prava terajuci nas na obaveznu,tzv mandatornu vakcinaciju!!!Nadam se da ces ovo procitati!

  Reply
 11. Deca se oduzimaju nesavesnim roditeljima koji se neodgovorno odnose prema svojoj deci, bilo da ih zapostavljaju po pitanju ishrane, vaspitanja, zdravlja. Kao kada bi zbog verskih principa zabranili da se detetu operise slepo crevo u akutnoj fazi.
  Neprijatelji Srbije, preko budala koje vole da se eksponiraju na drustvenim mrezama, ubacili su crv sumnje u ovaj naivni, neinformisani narod. To je prva faza. Sledeca je, kad procene da je dovoljno nevakcinisane dece, ubacivanje ( mozda i preko migranata ) raznih bolesti koje su prakticno iskorenjene, a pre pronalaska vakcina su harale po evropi. Jos nesto za pametnjakovice koji su naseli na ovakvu propagandu: da li ste procitali uputstvo za bilo koji lek. U svakom od njih pise da moze imati stetnih posledica, pa cak i sa smrtnim ishodom. Da li to znaci da necete dati deci ni antibiotike, ni lek protiv temperature ili bolova, da vi necete piti lek za pritisak ili holesterol ?? Da li vam IKO garantuje da ce te preziveti vadjenje zuba, voznju autobusom, ili bilo sta drugo. Primanjem vakcine vi MOZDA rizikujete, ali ne primanjem vi SVAKAKO rizikujete neke posledice. Kakve ce one biti ne zavisi ni od vakcine, ni od leka ni lekara vec najvise od vas samih, vaseg organizma i genetike.

  Reply
  • Kako to onda da se u Srbiji javlja toliko novih bolesti kod dece i toliko tumora? Pa nije valjda i to zbog Slobe?! Ili zbog prisilne vakcinacije?

   Ako dotični ne može da garantuje za bezbednost onda nema ni pravo da me tera na to!

   Reply

Ostavi komentar.