Феминистичка хајка на мајку

Као поклон за 8. март, твитер феминисткиње су извређале самохрану мајку аутистичног детета:

Феминистичка хајка на мајку

Ова лавина мржње објављена је у мање од пола сата, без иједног одговора жртве, и без другог разлога сем што је моја пријатељица.

То је прво фолирање: феминисткиње наводно бране жене а у ствари их нападају.

Исте феминисткиње су организовано пријављивале профиле жена које су на Твитеру отворено критиковале феминизам, као што су @judgybitch1 и @antikomunjara, све док их та друштвена мрежа није суспендовала. Суспендоване жене по свој прилици никада нису биле оволико увредљиве, али оно што су пријаве губиле на заснованости богато је надокнађено масовношћу феминистичке машинерије.

То је друго фолирање: феминисткиње наводно бране слободу говора а у ствари организовано ућуткују неистомишљенице.

А онда се догодио преокрет: након ове последње хајке поједине феминисткиње су и саме суспендоване са Твитера. Одреаговале су одлично одглумљеним згражањем. Кампање цензуре и силеџијства муњевито су замениле кампањом ”ми смо јадне угрожене жртве”. Њихове жртве су остале у чуду: какво фолирање!

То је треће фолирање: феминисткиње имају један аршин за себе а други за нас.

Њима је све дозвољено, чак и да извређају самохрану мајку аутистичног детета на 8. март, јер то је само ”случајно меншновање”. Са друге стране, нама није дозвољено ништа, чак ни да бранимо мајку од хајке, јер то је ”цензура” и ”фашизам”.

Нема шта, новоговор достојан Орвела. За радикалне феминисткиње и остале ултралиберале, мајка је ”жена чије самоостваривање се базира на томе јел јој неко испао из вагине” а свако ограничење, укључујући правила Твитера, је ”фашизам”.

По либералном новоговору, Твитер је фашиста. Али по ограничењима које намећу другима, највећи фашисти су – либерали.


Борите се против либералне цензуре: #freejudgybitch

Не дозволите либералима да малтретирају вас или ваше пријатеље: https://support.twitter.com/forms/abusiveuser

Погледајте друге примере либералног фолирања: Либерали су толики фолиранти.

Повезани чланци

Снимак несреће у Новом Саду или кад медији газе преко мртвих Кривицом Радија 021, снимак трагичне погибије троје Новосађана преплавио је старе и нове медије. Како се осећају ожалошћене породице?...
Цензурисано: Успон хомосексуализма Геј лоби покушава да цензурише свако другачије мишљење. Успели су да блокирају објављивање овог текста на интернет издању Политике. Прочитај...
Српска децо постаните бабе На Харварду мртва трка између Американаца и Кинеза. Не зна се ко је мотивисанији. А где смо ми?...
На самиту НАТО наш министар пресамитио Србију И сви нам се смеју док нам прилазе са леђа.
Ја сам продавац лубеница! Ја сам хеликоптер. Ја сам продавац лубеница. Ја сам Србија. И доста су ме обарали!...

Остави коментар.