Европска унијо, престани да нам „помажеш”!

Read in English

Поздрав из Новог Сада за Међународни дан Дунава. Нови Сад је прелепи српски град, други по величини након Београда, налази се са обе стране Дунава и на средини његовог тока.

Данас имамо изложбу овде, недалеко од Дунава, о томе како ЕУ помаже Србији.

Па како ЕУ помаже Србији?

Иза мене видите мост који је реконструисан уз несебичну помоћ ЕУ од 40 милиона евра.

Оно што пано иза мене не говори је како је мост уопште уништен.

У ствари, сви мостови у Новом Саду уништени су у НАТО бомбардовању Србије 1999. године.

Зар то није смешно? Исте земље и исте евроатлантске политичке структуре као што су ЕУ и НАТО уништавају мост а онда се хвале како су га обновиле.

У ствари, можда баш то и јесте либерални концепт помоћи. Најпре униште твоје сопствене снаге, затим ти ”помогну” да обновиш делић онога што су претходно уништили, и на крају не само што су те опљачкали, него им још и дугујеш!

Европска унијо, немој нам више помагати молим те!

ПС Још једна напомена за крај. Ова стратегија пролази само ако успеју да нас изманипулишу да негирамо најосновније чињенице: ”Не, они нас не уништавају, они нам помажу.” Овај видео сам снимио да бих то спречио. Надам се да га гледате из истог разлога. Зато не заборавите да поделите, лајкујете и да се претплатите на мој канал.

EU

Повезани чланци

Шта сам научио реагујући против Столтенберга на интернету? Схватио сам, покајнички, колико је смешно супротстављати се окупатору преко његових медија. То није борба против окупације, већ план окупаци...
Нови прогон Следећих шест месеци моја плата иде високом функционеру ДСНС.
Ухапшени због звиждања окупатору! Девенпорт мирно гледао док их је његово обезбеђење одводило.

Остави коментар.