„Србија ће процветати“ – Демократски без муке 11.9.2014.

 

Андреј Фајгељ у емисији Душанке Петровић ”Демократски без муке” на Радио Београду 2.

 

 

Србија ће процветати

Повезани чланци

Живот пустињака Кров над главом 10.000 пута јефтинији у природи него у граду.
New Realities, New Words – Polyglote Conference 2014 Talk about word formation in the information revolution at the Polyglot Conference 2014, inspired by the experience of the Serbian neologism...
Ко штити бомбаша из вртића? Систем штити бомбаша. Не нашу децу, не ишамаране васпитачице, не нас.

2 коментара

 1. Поштовани господине Андреј,
  За Вас сам први пут чуо када се подигла прашина медијска око увођенја ћириличног натписа на установи коју водите.Морам признати да Вам тада нисам запамтио ни име ни презиме, за мене је било битно само да коначно нашао нормалан човек да на једној таквој установи какав је Културни центар у Н. Саду постави назив написан ћириличним писмом.Нисам обраћао пажнју ни ко сте ни шта сте, али су ми напади на Вас говорили да се ради о правом човеку на првом месту.Хвала ти што си имао одважности да урадиш најнормалнију ствар јер то у нашој држави постаје реткост.
  Вечерас сам Вас гледао и слушао у емисији Миломира Марића и то ме је натерало да потражим још неку информацију о Вама па сам преслушао овај интервју дат на радију.
  Све што сте рекли у овим инервјуима у потпуности се поклапа са мојим ставовима,а разбили сте и једну моју заблуду коју сам имао у односу на сам назив ТРЕЋА СРБИЈА.Нисам имао жељу да чујем о још једној Србији јер ми је то мирисало на још једну поделу.Сад сам уверен да ТРЕЋА СРБИЈА неће правити још једну поделу већ да ће она бити на истинском путу подизанја и правог усмераванј претходне две пале Србије.То ће бити тежак, али не и немогућ пут.Само момци таквог калибра, јасне визије, великог моралног интегритета и велике енергије могу тако нешто изнети на својим леђима.Од данас знате за још једног Србина који у потпуности има Ваш вредносни систем.Искрено се надам да ће се овакве искрене и праве енергије препознати међу многим људима у Србији, без обзира да ли су формално чланови неке странке или не.
  Велики поздрав

  Reply
  • Хвала вам! Сав мој активизам је између осталог и експеримент, скоро опклада. Нисам хтео да верујем на реч да је све пропало, хтео сам да дам све од себе да испробам моју теорију да можемо поново да будемо најбољи. Да постоје и други који тако мисле. Да смо можда и у већини. И зато ми је јако драго да сте се јавили. Јер сам за ова експеримент заиста све ставио на коцку, и морамо што пре дати гласа од себе и направити Србију по нашој мери, а не по мери најгорих.

   Reply

Остави коментар.