Ako me opet uhapse pogledajte ovaj video

Ako me opet uhapse

Povezani članci

Jasenovački sindrom: Ćutanje o kanonizaciji Stepinca Genocid u Jasenovcu je bio čudovištan ali nije bio bezuman. Iza njega su stajali državni sistem, industrijska organizovanost i politički plan...
Slučaj Petreus: kad činjenice prevazilaze teorije zavere (MULTILINGUAL) Većinu srpskih medija drži Dejvid Petreus, američki general koji je bombardovao Srbiju, otkriva višejezično istraživanje (SR, RU, EN, FR, ES,...
Bio sam uhapšen, zamalo ućutkan, a onda me je narod spasao U naš dom upale su specijalne policijske snage, oduzele moje računare, odvele me pred decom i strpale u zatvor....
Govor u Skupštini Novog Sada Govor održan neposredno nakon imenovanja za v.d. direktora Kulturnog centra Novog Sada, na samom kraju maratonske sednice od 9 sati....
„Šarli“ sin šezdesetosmaša O pokojniku sve najlepše, zapisali su još stari Grci, a mi Evropljani prenosili sa kolena na koleno. A onda je nastupila 1968. sa svojim ruše...

5 komentara

 1. Državi je kobajagi stalo do vakcinisanja dece zbog njihovog zdravlja, a ništa ne preduzimaju povodom toga što se svakodnevno po jedno dete razboli od raka.

  Reply
 2. Gospodine Andrej ovo je zemlja čuda.Uzdaj se u Gospoda Isusa Hrista a Vuđčić će biti jedna crna prošlost koja se nemože objasniti.Vidite on se „sekira puno“ pa stalno je kod Skota a šta možeš od Skota očekivati nego samo da ga pita za Vitiće a ovaj kao mnogo ljut.Sve najbolje tebi i tvojoj porodici uz Vas smo.

  Reply
 3. Kad prete da ti uzmu decu, ne treba ubiti samo jednog već celokupnu korumpiranu skupštinu do poslednjeg poslanika koji je glasao za takav zakon. Ne očekujte ništa dobro od njih ali ni od nas koji samo nemo čitamo vesti da si već priveden i već tražimo opravdanje da se tu ništa ne može učiniti.
  U norveškoj su oduzeli decu od dve i četiri godine, roditeljima zbog navodnog „hrišćanskog fundamentalizma“. (Ukupno za 20 godina više od 10000 deset hiljada dedže). Protesti u svim većim gradovima evrope nisu objavljeni ni pod rubrikom razno baš nigde.
  Dragi Andrej. Dobro ti je žena i rekla zašto uvek moraš ti? Ako budu hteli da ti napakoste, to će i uraditi drugima za pouku a ispaštaće tvoja deca.
  Pamet u glavu, kaže naš narod a ne pamet iz glave. Šuk i rogat nikad nisu ravnopravni.
  Pozdrav iz Linca
  Od Boga vam zdravlje želi Željko E.

  Reply
 4. Podrška gospodinu Fajgelju da nastavi razvijanje vakcine protiv ljudske gluposti. Iako je metoda neinvazivna, baš kakva i treba da bude, kod pacijenta već pokazuje malo bolju kliničku sliku.

  Reply
 5. ŽELjKO PRVO TEBI DA ODGOVORIM, NISI UPRAVU. AKO SVI ZABIJEMO GLAVU U PESAK, ODE NAM DUPE. DOKLE? DOKLE SE PRAVITI LUD KAO DA TE NIŠTA NEPOGAĐA? DOKLE? PA OVI ZAJAŠILI. ANDREJA SAMO ISTINU IZNOSI, A VLADAJUĆU KLASU TA ISTINA BOLI. ONI NAS LAŽU OD DVEHILjADITE GODINE. DOKLE?
  NATO JE ČETVRTI RAJH.UNIŠTILI NAS SA TRANZICIJOM, OTELI KOSOVO I METOHIJU, KIŠA PADA SEDAM DANA, CIKLON STOJI IZNAD SRBIJE, ZAPRAŠUJU NAS, ČIPUJU, PA ŠTA JOŠ?
  ANDREJA SA TOBOM SAM.
  POZDRAV

  Reply

Ostavi komentar.