Abortus

Odlomak iz moje knjige „Posle Vučića”.

posle-vucica

Abortus obara masku ljudskih prava sa čitave naše civilizacije. Čovečanstvo kojem su usta puna ljudskih i manjinskih prava, zaštite slabih i malih i zgražanja nad stradanjem obespravljenih, ujedno oduzima najosnovnije ljudsko pravo najmanjim i najslabijim ljudima.

Opet sve zavisi od tačke gledišta. Čak i ako su te unapred formatirali da odabereš stranu, stavi se bar za trenutak na mesto deteta. Ne bi trebalo da bude teško, jer svi smo bili tako mali, na tom istom mestu, u utrobi svoje majke.

Plutaš, bezbedno, a onda tvoj mehur ljubavi iznenada probije hladno gvožđe plaćenog ubice. Unajmio ga je tvoj rođeni otac, majka je sama raširila noge. Izdan si od najbližih, niko nije na tvojoj strani. Piarovi, novinari, advokati, lobisti i zaštitnici neće te zaštititi. Naprotiv, svi navijaju: „Na smrt!”

Bespomoćan si dok ti kleštima kidaju ruke i noge, dok ti usisavaju oči i mozak iz glave. Nem si, kao jagnje pred onim koji ga kolje (Isaija 53, 7). A da nisi, šta bi rekao?

– Mama, zašto? Mama, nisam prvi dah udahnuo. Mama, nisam prvi glas pustio. Mama, nisam ti lice video.

Majke koje ne rađaju, očevi koji ne štite, lekari koji ne leče – već ubijaju dete – takva zavera nije skovana od kada je izabrani narod ubio Boga. Tada su nas pujdali prvosveštenici, sada ljudskopravaši, sekularno sveštenstvo liberal-progresivizma.

Došlo je do zamene temelja. Ljudska prava bila su zasnovana na vrednosti ljudskog života, žena je bila određena sposobnošću davanja života svom detetu. Po prvi put u istoriji, prevagnulo je pravo oduzimanja života. Kultura smrti je zamenila kulturu života. Čedomorstvo je postalo normalno. Jedva stasale maloletnice počinju ljubavni život nizom abortusa, kao da seku nokte. Upravo nam menjaju zakone da o tome ne bi morale ni da obaveste roditelje.

Liberal-progresivizam je religija želje. Onog trenutka kad je želja proglašena za boga, neželjeni su otišli dođavola. To se odnosi na čitave grupe ljudi: abortirane bebe (naročito trizomične, čije sistematsko istrebljenje najviše podseća na nacističku eugeniku), eutanazirane bolesnike, „samoubijane” stare, ali i čitave nacije, za šta je najbolji primer upravo naša. Abortirana.

Andrej Fajgelj, Posle Vučića, 2016.

Preuzmi knjigu besplatno!

Povezani članci

Izmerite ispiranje mozga Danas kad svi pišu o mojoj pretnji, dobra je prilika da izmerimo stepen medijske manipulacije i ispiranja mozga....
Biti srpski rodoljub i sarađivati sa Zapadom Povodom 100 godina Prvog svetskog rata juče smo u Kulturnom centru otvorili dva događaja - izložbu nemačke ambasade i guslarsko veče. Igrom ...
Zatvor za Hansa iz „Brava” Tinejdžerski časopis „Bravo” u poslednjem broju uči devojčice kako da zadovolje momka, uz pornografske ilustracije i svedočenje jedne Sanje....
Postavljanje ćiriličnog natpisa na KCNS Stoga, u skladu sa Ustavom, Zakonom i Statutom, postavljam ćirilički natpis na Kulturni centar Novog Sada....

Ostavi komentar.