Abortus

Odlomak iz moje knjige „Posle Vučića”.

posle-vucica

Abortus obara masku ljudskih prava sa čitave naše civilizacije. Čovečanstvo kojem su usta puna ljudskih i manjinskih prava, zaštite slabih i malih i zgražanja nad stradanjem obespravljenih, ujedno oduzima najosnovnije ljudsko pravo najmanjim i najslabijim ljudima.

Opet sve zavisi od tačke gledišta. Čak i ako su te unapred formatirali da odabereš stranu, stavi se bar za trenutak na mesto deteta. Ne bi trebalo da bude teško, jer svi smo bili tako mali, na tom istom mestu, u utrobi svoje majke.

Plutaš, bezbedno, a onda tvoj mehur ljubavi iznenada probije hladno gvožđe plaćenog ubice. Unajmio ga je tvoj rođeni otac, majka je sama raširila noge. Izdan si od najbližih, niko nije na tvojoj strani. Piarovi, novinari, advokati, lobisti i zaštitnici neće te zaštititi. Naprotiv, svi navijaju: „Na smrt!”

Bespomoćan si dok ti kleštima kidaju ruke i noge, dok ti usisavaju oči i mozak iz glave. Nem si, kao jagnje pred onim koji ga kolje (Isaija 53, 7). A da nisi, šta bi rekao?

– Mama, zašto? Mama, nisam prvi dah udahnuo. Mama, nisam prvi glas pustio. Mama, nisam ti lice video.

Majke koje ne rađaju, očevi koji ne štite, lekari koji ne leče – već ubijaju dete – takva zavera nije skovana od kada je izabrani narod ubio Boga. Tada su nas pujdali prvosveštenici, sada ljudskopravaši, sekularno sveštenstvo liberal-progresivizma.

Došlo je do zamene temelja. Ljudska prava bila su zasnovana na vrednosti ljudskog života, žena je bila određena sposobnošću davanja života svom detetu. Po prvi put u istoriji, prevagnulo je pravo oduzimanja života. Kultura smrti je zamenila kulturu života. Čedomorstvo je postalo normalno. Jedva stasale maloletnice počinju ljubavni život nizom abortusa, kao da seku nokte. Upravo nam menjaju zakone da o tome ne bi morale ni da obaveste roditelje.

Liberal-progresivizam je religija želje. Onog trenutka kad je želja proglašena za boga, neželjeni su otišli dođavola. To se odnosi na čitave grupe ljudi: abortirane bebe (naročito trizomične, čije sistematsko istrebljenje najviše podseća na nacističku eugeniku), eutanazirane bolesnike, „samoubijane” stare, ali i čitave nacije, za šta je najbolji primer upravo naša. Abortirana.

Andrej Fajgelj, Posle Vučića, 2016.

Preuzmi knjigu besplatno!

Povezani članci

Aleksandar Veljić profiter? Sram vas bilo! Beta je danas objavila optužbe da je Aleksandar Veljić, istoričar i aktivista, pokušao da profitira od poplava. Agencijsku vest, dok ovo piše...
Početak predsedničke kampanje Šta kaže narod u seoskoj birtiji u Gruži?
Za koga da glasam? Mnogi me pitaju, evo mog odgovora.
Goli život – Andrej Fajgelj Gostovanje u emisiji Goli život na televiziji Happy 24.12.2014.
Doček Stoltenberga i doček Lazarevića, za anale naše sramote Kakvu poruku ova dva dočeka šalju onima koji će sutra Srbiju napadati i nama koji ćemo je braniti?...

Ostavi komentar.